RolstoelvervoerMet het oog op kwaliteit worden er steeds hogere eisen gesteld aan minder-valide-vervoer (rolstoelvervoer). En dat snappen wij!

De zorg wordt breder en de vervoersmogelijkheden idem dito. Daarom besteden wij ook de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de aanpassingen en uitbreidingen van de voorzieningen in onze voertuigen. Rolstoelvervoer moet niet alleen veilig, maar ook comfortabel zijn. Ook daar dragen wij graag aan bij!

Taxi Konink beschikt over diverse Sprinters waar rolstoelen en begeleiders comfortabel in vervoerd kunnen worden. Ook is het mogelijk om met meerdere mindervaliden vervoerd te worden. Hiervoor hebben wij diverse rolstoelbussen ter beschikking die met lift en snel-spansystemen zijn uitgerust. Met behulp van het navigatiesysteem en de airconditioning brengen wij mindervaliden graag op prettige en comfortabele wijze naar de gewenste bestemming.

 

De rolstoelliften in onze taxibussen worden jaarlijks gekeurd.  Hiervoor hebben wij een eigen ROVC gecertificeerde keurmeester in huis. Taxi Konink gaat voor veilig en comfortabel rolstoelvervoer.