Vliegvakantie geboekt? Of wellicht gaat u op zakenreis?

Taxi Konink is gespecialiseerd in luchthavenvervoer. Met ons speciaal ingerichte wagenpark verzorgen wij graag het vervoer van en naar de luchthaven (ongeacht welke luchthaven).

U wordt op de door u afgesproken tijd door één van onze chauffeurs opgehaald, alle bagage wordt voor u ingeladen en u vertrekt per comfortabele bus of taxi richting het vliegveld. Ons wagenpark bestaat uit diverse vervoersmiddelen waarmee wij U op comfortabele wijze naar het vliegveld kunnen vervoeren, afhankelijk van het aantal personen dat zal instappen. Makkelijker kan het toch niet!

Ook wanneer u een vliegreis geboekt heeft voor meerdere personen is het luchthavenvervoer van Taxi Konink een ware uitkomst. Het is vervelend om in uw omgeving mensen te moeten vragen om u naar/van de luchthaven te vervoeren, al helemaal wanneer dit ‘s nachts moet plaatsvinden. Wilt u niet weer afhankelijk zijn van anderen? Bel dan gewoon Taxi Konink, voor al uw luchthavenvervoer. Stap met de hele groep in een van onze bussen, wel zo makkelijk en gezellig natuurlijk! Vanzelfsprekend kan ook alle bagage mee in de bus of in onze speciaal daarvoor aanwezige aanhanger.

Uw reis begint vanaf het moment dat u vertrekt. Daarom “boekt u” Taxi Konink voor een comfortabele en veilige rit naar de luchthaven.

Een fijne reis toegewenst!

Luchthavenvervoer bagage aanhanger